Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Για την επιτυχία της απεργίας 20 Φεβρ.

Η Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ χαιρετίζει τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, το σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων Ξάνθης, το Σωματείο Οικοδόμων & συναφών επαγγελμάτων Ν. Ξάνθης, το σωματείο των Εργαζομένων στη ΡΟΔΟΠΗ, την επιτροπή από το  ΔΡΟΣΕΡΟ, το μαζικό μπλοκ της ΠΑΣΕΒΕ με τους μικροεπαγγελματίες, τους φοιτητές, τους συνταξιούχους, που ένωσαν σήμερα την φωνή τους και μαζικοποίησαν την απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ, αλλά και που περιφρούρησαν την απεργία, στον χώρο της E-VALUE από νωρίς το  πρωί. ΣΗΜΕΡΑ στάλθηκε αποφασιστικό το μήνυμα:
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
Τα εκβιαστικά διλλήματα, η βία, η τρομοκρατία, η καταστολή του κεφαλαίου και των πολιτικών του υπαλλήλων θα απαντηθούν με ακόμα πιο αποφασιστικούς μαζικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες. Με ακόμα πιο αποφασιστικά βήματα στην οικοδόμηση του κοινού μετώπου εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, μικρών εμπόρων, της νεολαίας και των γυναικών.
Αυτό ήταν και το μήνυμα της σημερινής απεργίας, των μαζικών κοινών συγκεντρώσεων.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ
Ο φόβος και οι κυβερνητικοί εκβιασμοί δεν θα περάσουν.
Εχθρός του λαού δεν είναι ο ίδιος ο λαός και οι αγωνιστικές του εκδηλώσεις. Εχθρός του λαού είναι οι κεφαλαιοκράτες, τα μονοπώλια που απομυζούν τον πλούτο που αυτός παράγει. Είναι η κυβέρνηση και τα κόμματα του κεφαλαίου που με την φωτιά και το σίδερο θέλουν να μετατρέψουν την εργατική τάξη, τα άλλα λαϊκά στρώματα σε μια αγελάδα που αδιαμαρτύρητα θα την αρμέγουν  τα μονοπώλια και οι κεφαλαιοκράτες.
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η εργατική τάξη τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουν την δύναμη και αργά αλλά σταθερά θα καταχτήσουν και την θέληση να βάλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καλεί τις διοικήσεις των σωματείων, όλους τους εργαζόμενους, χωρίς χάσιμο χρόνου, από αύριο κιόλας με συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις, συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς, να συζητήσουν με τους εργαζόμενους την κλιμάκωση της δράσης για την υπογραφή εθνικής συλλογικής σύμβασης και κλαδικών συμβάσεων, τα επόμενα κοινά βήματα της κοινής δράσης τους με τα άλλα λαϊκά στρώματα.
.




Γραμματεία Π.Α.ΜΕ.  Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.