Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Απαγόρευση διαδηλώσεων

Για μια ακόμα φορά μια ακόμα αντιλαϊκή κυβέρνηση, αυτή τη φορά η τρικομματική κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά, εκφράζοντας την απαίτηση των μεγαλοεργοδοτών και των μονοπωλίων, επιδιώκουν να βάλουν στο «γύψο» το δικαίωμα των εργαζομένων και του λαού να διαμαρτύρεται και να διαδηλώνει.

    Η κυβέρνηση δια του υπουργού της κ. Δένδια επαναλαμβάνει τα ίδια τετριμμένα και ψεύτικα επιχειρήματα των προκατόχων της, των Δημάρχων Αθήνας και άλλων, ότι με τα μέτρα που προτίθεται να πάρει θα αναβαθμιστεί το κέντρο, δε θα διασαλεύεται η εμπορική κίνηση, θα μπορεί ο πολίτης να ψωνίζει κλπ.

    Μονοπώλια, μεγαλέμποροι, μεγαλοξενοδόχοι και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι σε κυβέρνηση – κόμματα – δήμους μετά τη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και κατακτήσεων θέλουν να επιβάλουν και «σιγή νεκροταφείου». Αναζητούν προσχήματα για να απαγορεύσουν τη διαμαρτυρία, τη διαδήλωση. Λες και το πρόβλημα του κόσμου για να ψωνίζει είναι τα ωράρια και οι διαδηλώσεις και όχι οι άδειες τσέπες. Μοναδικός στόχος ήταν και είναι η αύξηση της καταστολής. Η ενίσχυση του δόγματος «Νόμος και Τάξη».

    Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και συνολικά τους εργαζόμενους να καταγγείλουν τα αντιδραστικά κυβερνητικά σχέδια. Να είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση υλοποίησης αυτών των αντιδραστικών προθέσεων.

    Γελιούνται όσοι πιστεύουν ότι με τέτοια μέτρα θα περιορίσουν τη δικαιολογημένη αντίδραση των εργαζομένων στη βάρβαρη πολιτική τους.

Γραμματεία Π.Α.ΜΕ.  Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.