Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Δελτίο τύπου για το Καζίνο της Ξάνθης (2)


Ξάνθη 21.05.2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η Γραμματεία Ν. Ξάνθης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει το σκληρό, αποφασιστικό, μαχητικό αγώνα που δίνουν εδώ και 2 μήνες οι εργαζόμενοι στο ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης.

  Το επιχειρησιακό σωματείο σημείωσε ήδη την πρώτη νίκη του κατά τις εργοδοσίας, με την αναστολή της απόλυσης των δύο εργαζομένων που έγινε τον προηγούμενο Μάρτη.

  Το όργιο τρομοκρατίας σε μέλη του σωματείου, με μηχανισμό απεργοσπαστών και άλλα αντεργατικά μέτρα «σπάει» μπροστά στην ενότητα των εργαζομένων. Η αλληλεγγύη της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ αποδεικνύεται σε ένα πανίσχυρο όπλο, ικανό να φέρει θετικά αποτελέσματα σε αυτήν τη σκληρή ταξική αναμέτρηση. Οι εργαζόμενοι του ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ σήμερα αγωνίζονται ενάντια όχι μόνο στην εργοδοσία, αλλά και ενάντια στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υλοποιούν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στη χώρα μας. Αγωνίζονται για να έχουν το δικαίωμα στη δουλειά, να έχουν μισθούς που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
Το ΠΑΜΕ καλεί όλο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα του Νομού μας, να δυναμώσουν την ταξική τους αλληλεγγύη το επόμενο κρίσιμο διάστημα για τη θετική έκβαση αυτής της σύγκρουσης.


Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.