Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση συλλαλητηρίου ΔΕΘ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάπτυξη για το λαό

Συσπείρωση για τη δική μας εξουσία

  Τα αντιλαϊκά και αντεργατικά νομοσχέδια και μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι, έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης αλλά και της Ε.Ε, των διεθνών οργανισμών (ΟΟΣΑ – ΔΝΤ), πατούν σε προηγούμενους νόμους του ΠΑΣΟΚ ή έχουν τη συγκατάθεσή του, στηρίζονται και από τις άλλες δυνάμεις του ευρωμονόδρομου, με στόχο την εξασφάλιση των κερδών του κεφαλαίου.
Τα χειρότερα είναι μπροστά μας!

  Είναι απόλυτα βέβαιο πως στο αμέσως επόμενο διάστημα η επίθεση θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, ανεξάρτητα από το ποιος από τους εταίρους του δικομματισμού θα έχει τον πρώτο λόγο.

  Πλευρές αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής θα παρουσιάσουν κυβέρνηση και κόμματα του ευρωμονόδρομου κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, κάνοντας προσπάθεια να καμουφλάρουν επιδέξια τον αντιλαϊκό της χαρακτήρα, ζητώντας παράλληλα και άλλες θυσίες απ’ τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

  Ζητούμενο για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι η ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του ταξικού μετώπου και της λαϊκής πάλης έτσι που να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική, η ενίσχυση του Π.Α.ΜΕ.
Χωρίς σύγκρουση μ’ αυτή τη πολιτική και τους πολιτικούς εκφραστές της, δεν μπορεί να λυθούν τα προβλήματά μας.

  Η Γραμματεία Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά, στο πανεργατικό συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στη πλατεία Συντριβανίου στις 6 το απόγευμα (αναχώρηση 2:30΄μ.μ. από πλατεία Ελευθερίας). 

  Με την κοινή δράση και πάλη της εργατικής τάξης, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, να απαιτήσουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που στο κέντρο της να βρίσκεται η ικανοποίηση των σημερινών αναγκών των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.