Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Δελτίο τύπου για τον υπονομευτικό ρόλο της ΓΣΕΕ

 
Ξάνθη 20.02.2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της
 
  Ενώ η κυβέρνηση έχει αποβάλλει και το τελευταίο «φύλο συκής» και σε πλήρη συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη με τούς ντόπιους και ξένους καπιταλιστές και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς έχει εξαπολύσει την πιο βάρβαρη επίθεση των τελευταίων 10ετιών ενάντια στους εργαζόμενους και στα πλατιά λαϊκά στρώματα, η Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της.

  Στην απεργιακή της ανακοίνωση για την απεργία στις 24 Φλεβάρη δεν υπάρχει κυβέρνηση πού ψηφίζει και προωθεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση πού συμφωνεί και επαυξάνει σε αντιλαϊκά μέτρα. Δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκή Ένωση και ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί. Δεν υπάρχει κεφάλαιο πού την κερδοφορία του εξασφαλίζει η κυβέρνηση του Π.Α.Σ.Ο.Κ με την πολιτική της.

  Υπάρχουν γενικά και αόριστα «αγορές». Αγορές πού πιέζουν την καλή μας κυβέρνηση πού δεν αντέχει στις πιέσεις και υποχωρεί.

  Η αθλιότητα της εργατικής αριστοκρατίας πού στήριξε όλες τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις των προηγούμενων 10ετιών δεν έχει μέτρο, δεν έχει σταματημό, δεν έχει πάτο.

  Η απάντησή των εργαζόμενων, η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 24 Φλεβάρη, στη συγκεντρώση του ΠΑΜΕ και στην Ξάνθη στις 10:30 πμ. με τα αιτήματα και τα συνθήματα του Π.ΑΜ.Ε .


Γραμματεία Π.Α.ΜΕ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.