Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σχόλιο για την «κάλυψη» του xanthi press της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

«Αντίστοιχη η εικόνα και στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, που  δεν ξεπέρασε τα 25 άτομα, τα οποία όμως έκαναν μικρή πορεία από την Κεντρική Πλατεία μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας και αντίστροφα.»

Αυτό είδε  (μάλλον δεν είδε) ο κατά τα άλλα  έγκριτος δημοσιογράφος του xanthi press. Φαίνεται ότι δεν άκουσε ή δεν ήθελε να ακούσει για την ολοήμερη απεργιακή φρουρά που στήθηκε από τα ξημερώματα στον μεγαλύτερο εργασιακό χώρο του Νομού την e-value, φυσικά και δεν είδε τους δεκάδες εργαζόμενους, φοιτητές, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους που διαδήλωσαν μαχητικά στους δρόμους της πόλης.

Η αύξηση του κύρους του ΠΑΜΕ, η συσπείρωση σε αυτό περισσότερων σωματείων και εργαζομένων φαίνεται ότι ενοχλεί τον Γ. Σιδηρόπουλο (γι’αυτό μάλλον  δεν δημοσιέυει τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ το τελευταίο διάστημα) και στην προσπάθειά του να περισώσει την κατάντια τον εργατοπατέρων του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, γράφει αυτά που θέλει να γράφει και όχι την πραγματικότητα. Ζήλεψε φαίνεται από τους μεγαλοδημοσιογράφους του «ΣΚΑΪ» του «ΜΕΓΚΑ» κ.α. ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη του νομού μας να μην εφησυχάσει. Σε κάθε εργοστάσιο, επιχείρηση, κλάδο τον κλάδο, οι εργάτες να απορρίψουν μέτρα που μειώνουν μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις.

Κανένα νέο μέτρο.
Δίνουμε απάντηση με την μαζική, αποφασιστική, μαχητική συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Προετοιμάζουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Φλεβάρη
στις 6 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.