Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Για τη πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Παρά την κακοκαιρία μαχητική πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ μαζί με αντιπροσωπεία των απεργών της ΚΌΚΑ ΚΟΛΑ το απόγευμα της Τρίτης 28 Γενάρη στην Ξάνθη.
Στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο οργανωτικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Κώστας Κωστίδης ενώ την κεντρική ομιλία από την Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε η Γιώτα Ρόιδου, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης.
Στην ομιλία της τόνισε «Ο ηρωικός αγώνας των εργαζόμενων στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, η αντοχή και αποφασιστικότητά τους, να γίνει παράδειγμα, να κινητοποιήσει όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους. Είναι μάχη ενάντια σε ένα διεθνές μονοπώλιο, που ηγείται των βιομηχάνων και των εργοδοτών στα αντεργατικά τους μέτρα, που στηρίζεται από τις κυβερνήσεις με κάθε τρόπο. Είναι μάχη ενάντια στην τρομοκρατία της πολυεθνικής. Η μάχη αυτή θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις σε πολλούς κλάδους. Ενδιαφέρει κάθε εργαζόμενο. Είναι αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης. Η νίκη θα είναι όλων των εργαζόμενων.»

Με την ολοκλήρωση της πορείας ανακοινώθηκε πως η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ θα προσπαθήσει όσο μπορεί να εκφραστεί με κάθε τρόπο η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης της Ξάνθης στους απεργούς της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.