Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Συνέλευση της επιτροπής εκπαιδευτικών Ν.Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ την Πέμπτη 20.1 στις 6:30 στο Εργατικό Κέντρο

Πέμπτη 20 Γενάρη στις 6:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο

συνέλευση της επιτροπής εκπαιδευτικών Ν. Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ για την κλιμάκωση του αγώνα μπροστά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις αρχές του Φλεβάρη.

   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
   Σας καλούμε να σκεφτείτε και όλοι – όλες μαζί να κουβεντιάσουμε. Ποιο μπορεί να είναι το μέλλον, η διέξοδος; Θα θυσιάσουμε τα δικαιώματα τα δικά μας και των παιδιών μας για μια ανάπτυξη που θα είναι και πάλι ο προθάλαμος μιας ακόμη χειρότερης καπιταλιστικής κρίσης; Οι αγώνες μας, το μέλλον μας, η προοπτική μας θα εξαντλείται στο να αμυνόμαστε από τις αλλεπάλληλες αντιλαϊκές ομοβροντίες των δυνάμεων του κεφαλαίου;



Όσοι ισχυρίζονται, ότι οι ανατροπές του συνόλου των εργασιακών σχέσεων και η επιστροφή σε μεσαιωνικές συνθήκες δουλειάς επιβάλλονται για να σωθεί η Ελλάδα από τα ελλείμματα και τα χρέη, είναι ψεύτες, υποκριτές και κοροϊδεύουν συνειδητά. Τα μέτρα αυτά υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο, τα μονοπώλια, τις πολυεθνικές. Είναι προσχεδιασμένα από χρόνια από την Ε.Ε., το ΣΕΒ, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τώρα τα προωθούν με πρόσχημα το χρέος, τα ελλείμματα. Είναι αποτέλεσμα της ενιαίας στρατηγικής που έχουν επεξεργαστεί όλοι μαζί στα πλαίσια της Ε.Ε. Δεν είναι μέτρα κατοχής, όπως ισχυρίζονται διάφοροι, μέχρι και η Ιερά Σύνοδος της εκκλησίας, αλλά μέτρα που υπηρετούν την αστική τάξη, το μεγάλο κεφάλαιο.

 Επείγει η δημιουργία ενός μαζικού, ρωμαλέου και καλά οργανωμένου κινήματος αντίστασης και αντεπίθεσης.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε),η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (Π.Α.ΣΥ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) από το Σεπτέμβρη συντονίζουν τα βήματά τους επιδιώκοντας να ενώσουν την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες, τους φτωχούς και μεσαίους αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες σε ένα ενιαίο, λαϊκό κοινωνικοπολιτικό μέτωπο ενάντια στο κεφάλαιο και τα κόμματά του, τον ιμπεριαλισμό και τους μηχανισμού του.

  Το έπαθλο για τους εργαζόμενους θα είναι μια κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία, με τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής να είναι λαϊκή περιουσία, που θα λειτουργούν και θα παράγουν κάτω από εργατικό έλεγχο και με αποκλειστικό κριτήριο την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

 επιτροπή εκπαιδευτικών Ν. Ξάνθης
τηλ. επικοινωνίας
6974871924, 6973777846


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.