Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Για την κινητοποίηση της Λαϊκης Επιτροπής στην ΔΕΗ (13/01)

Κινητοποίηση πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης σήμερα (Παρασκευή 13/01) το πρωί στην ΔΕΗ ενάντια στο χαράτσι. Αντιπροσωπεία της κατέθεσε στον διευθυντή της ΔΕΗ υπεύθυνες δηλώσεις  μαζί με τις αποδείξεις πληρωμής του αντιτίμου μόνο ρεύματος και τελών Δήμου – ΕΡΤ. Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση τέτοιας μορφής μετά την αντίστοιχη στις 16 Δεκέμβρη.

Ακόμα πιο αποφασιστικά τώρα που λήγουν οι πρώτες προθεσμίες πρέπει να οργανώσουμε τη δράση μας να μην τολμήσει κανένα συνεργείο να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος. Πραγματοποιούμε συνελεύσεις πολυκατοικιών και γειτονιών στις οποίες εκλέγουμε επιτροπές και αποφασίζουμε πρακτικούς τρόπους προστασίας των ρολογιών (αν είναι έξω λαμαρινοκατασκευές απομόνωσης των ρολογιών, αν είναι μέσα κλειδώνουμε και δεν ανοίγουμε την πόρτα στα συνεργεία).

Κανένας δεν πρέπει να υποκύψει, κανένας να μη βρεθεί μόνος του απέναντι στον εκβιασμό και την αντιλαϊκή επίθεση, κανένας να μη μείνει χωρίς ρεύμα.

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε το χαράτσι και τα αντιλαϊκά μέτρα. Να επιβάλουμε το δίκιο μας. Να γκρεμίσουμε την αντιλαϊκή πολιτική και να τιμωρήσουμε αυτούς που την υπηρετούν. Με μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία που θα ανοίξει το δρόμο για τη δική μας εξουσία. Η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας όπλο. Τώρα είναι η ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.