Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης

Γραμματεία Νόμου Ξάνθης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ)

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Καταγγελία για την απόλυση απο ΕΑΣ Ξάνθης


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε την εκδικητική απόλυση από την διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης της εργαζόμενης που αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας.
Οι εργοδότες έχουν ξεσαλώσει. Τους προηγούμενους μήνες είχαμε την τρομοκρατία στην ΣΕΚΑΠ από το νέο ιδιοκτήτη για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων με την απειλή της απόλυσης. Τώρα έχουμε αντίστοιχο ζήτημα και στην ΕΑΣ Ξάνθης.
Αξιοποιώντας τα αντεργατικά μέτρα που έχουν ψηφίσει όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου και της ΕΕ, πατώντας στην απειλή της ανεργίας, όταν στην χώρα υπάρχουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, τρομοκρατούν τους εργαζόμενους για να αυξήσουν την κερδοφορία τους.
Οι επιδιώξεις τους πρέπει να βρίσκουν απέναντί τους ενωμένους τους εργαζόμενους κι αποφασισμένους να τους αντιπαλέψουν.
Καλούμε το Σωματείο των εργαζομένων, τους εργαζόμενους στην ΕΑΣ Ξάνθης να παλέψουν αποφασιστικά για να μην περάσει η εκδικητική απόλυση. Με απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις να αναγκάσουν την διοίκηση της ΕΑΣ να πάρει πίσω την απόλυση.
Οι εργαζόμενοι έχουμε την δύναμη. Με ταξική αλληλεγγύη να βάλουμε μπλόκο στην αντιλαϊκή πολιτική. Κυβέρνηση – κεφάλαιο – Ευρωπαϊκή Ένωση μας θέλουν δούλους του 21ου αιώνα. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη! Με ταξική ενότητα θα δώσουμε απάντηση.
Κανένας μόνος του στην κρίση. Όλοι για έναν κι ένας για όλους!

Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.